XarxaEbre 29. Diversos però iguals en drets

Diversos però amb els mateixos drets.

<a href=”https://go.ivoox.com/rf/62707914″ title=”XarxaEbre 23: Diversos però amb el mateixos drets.”>Ir a descargar</a>

Un programa de Xarxaebre que posar l’accent en en el tractament que rep la diferència, la diversitat funcional, la diversitat intelectual i la capacitat que la societat té o hauria de tenir per facilitar la incorporació de tots els integrants de la societat.

Per a iniciar el programa i situar la questió hem entrevistat a Edgar Vinyals activista social en defensa dels malalts mentals i diagnosticat de malaltia mental. Ens ha situat el context social dels que pateixen les limitacions del sistema de salut i que es pot fer per millorar el tracte que reben els malalats mentals.La diversitat funcional sigui quin sigui és un limitant important encara? Ho tenim en compte el “normals” (si és que en som de normals?) com diu un dels convidats que escoltareu al programa. Es Angel Chaverri de #ATEATE (Associació Trastron de l’Espectre Autista de les Terres de l’Ebre). Amb ell dos convidats més: Domingo Castell Anoll que va patir un accident que el va deixar invàlid i que ha desenvolupat la seva vida i les aficions i ens parla de l’adaptació al món i Aleix Marcoval invident de naixement que ens ha acompanyat a l’estudi amb Sali, els seus ulls com l’anomena ell.Necessiten més atenció? Els ajudem quan els ajudem? Quins limitants troben a l’espai físic i a l’espia social per a desenvolupar-se com a individus?

Escolteu i disfruteu perquè hem gaudit fent el nou programa de XarxaEbre: “Diversos però iguals en drets”

Subscriviu-vos a XarxaEbreAls programes setmanals:

https://cutt.ly/ahzviCg

A les entrevistes:

https://cutt.ly/WhzvtsX

Dos enllaços per escoltar:

https://www.ivoox.com/player_ej_62707914_4_1.html…

https://www.ivoox.com/62707914

Deja una respuesta