XarxaEbre 22: Gent que ha marxat fora.

No és habitual però @xarxaebre ens hem permés de fer dos programes aparellats. Si dedicàvem l’anterior a la gent que ha vingut a les Terres de l’Ebre per diversos motius (no ens enganyem majoritariament econòmics) aquest darrer ens ha posat en contacte amb la realitat de joves que han hagut de marxar del territori per motius diversos, que no són necessariament econòmics però sí laborals i d’altra índole.

Com sempre us deixem el programa i la resta de materials relacionats amb el programa. Ens trobareu a “Gent que ha marxat fora” parlant amb Natxo Sorolla, sociòleg i en algun moment desplaçat que ens ha ajudat a esclarir els motius pels que marxa la gent del territori. També amb Cinta Farnós i Josep Sabaté de @Diàspora Ebrenca, un grup que reuneix gent de les TTEE desplaçada fora. A més hem afegit una veu més, la de Manel Raga, director de cinema, que ens aporta una visió diferent del tema.

Enfi, un programa que ens intenta escatir les motivacions de la sortida del territori de gent molt jove. Sortida que pot ser total però que en la majoria dels casos és parcial. Mai es perd el contacte i menys les arrels.

Deja una respuesta