XarxaEbre: Mobilitat a les TTEE

Ja tenim el segon programa de XarxaEbre. Vam pensar que al següent episodi haviem de parlar d’una qüestió lligada al primer programa. I ja que la sanitat va ser-ne protagonista, el segon l’hem dedicat a la mobilitat, una de les mancances del nostre territori, protagonista habitual de titulars de diaris.

I a qui podem convidar? Voliem gent que conegués la gestió de infraestructures i les noves perspectives, els canvis de mobilitat i les noves necessitats les va explicar Pau Avellaneda, geógraf i expert en mobilitat.

Per conéixer l’estat de la qüestió i les demandes dels usuaris del transport a les Terres de l’Ebre després d’un estiu mogudet ens semblava que podiem contactar amb les dos plataformes que fa temps que reivindiquen la necessitat de millorar la mobilitat a les TTEE, que sembla una asignatura pendent. Amb aquesta intenció vam contactar amb la plataforma “Prou AP7 gratuïta ja!” i “Plataforma Trens dignes Ebre i Priorat”.

Les mancances de mobilitat, les possibilitats del territori, les infraestructures (les que tenim i les que ens manquen) la gestió més o menys encertada han estat protagonistes del programa que us deixem enllaçat.

logo_XE  XarxaEbre: Trànsit a les TTEE

Si us agrada el programa i en voleu parlar el divendres 14 a les 21:30  ampliem continguts al debat. Ho podeu participar afegint-vos al grup de facebook XarxaEbre grup.

Deja una respuesta