XarxaEbre. Les energies renovables.

Still1014_00005

      Les energies renovables són necessàries, sembla que anem a un futur on l’energia solar i l’eòlica han de tenir un paper preponderant. Desprès del fre que ha resultat de la legislació dels darrers anys, sembla que estem en un moment inmillorable per l’energia de font renovable. La baixada de preus dels components de les instal·lacions i la relaxació de les lleis, a banda de l’oferta de companyies amb base d’energies renovables.

         Vam aconseguir reunir a l’estudi de XarxaEbre un trio de usuaris entusiastes de les energies renovables. Persones que treballen amb l’energia solar i eòlica, que han desenvolupat diversos projectes ecològics. És el cas de Jaume Castellà per la part de Som Mobilitat i CresolCoop i Enric Sebastià amb Som Mobilitat i altres projectes solidaris. La perspectiva de l’usuari que fa servir des de ja vint anys ens la va aportar Juanma Ruiz, un autèntic convençut de que l’utilització de les renovables és l’única via d’actuació.

Les dificultats que han passat per aconseguir construir les instal·lacions, la possibilitat de poder-se endollar a un operador elèctric que obté l’energia de fonts renovables, quines limitacions i quins avantatges presenten aquestes energies, dit més clarament, els tres convidats han compartit a l’estudi de XarxaEbre la seva dilatada experiència. Aprofiteu-la, escolteu el programa.

         Per acabar al divendres 19 com si no, us pot interessar l’experiència en renovables dels tres convidats i de la resta de persones que tindrem el gust de dialogar.

Escolteu-nos, compartiu-nos i si en teniu ganes i oportunitat participeu al debat.

IVOOX: Enllaç al programa.

XarxaEbre: Les energies renovables a les Terres de l’Ebre.

Pàgina de Facebook de XarxaEbre. , on podeu afegir-vos al debat sobre les energies renovables.

 

Deja una respuesta