#XarxaEbre i paella

convidats

 

29 de setembre, nou programa de XarxaEbre i de propina si vols pots dinar amb l’equip de XarxaEbre i un bon grapat de col·laboradors i amics (va tot junt) que ens han ajudat a fer el programa i dels que guardem un bon record.

Buscant fer xarxa ens hem anat trobant un grapat de gent de les Terres de l’Ebre que han  col·laborat als programes de XarxaEbre i amb els que hem conservat una relació més enllà del programa. Un dia ens plantegem: i si els tornem a convocar per al programa de setembre? i si fem alguna cosa més fora del programa?

Dit i fet ens vam proposar fer un proposar fer un programa coral, un programa per inaugurar temporada amb un tema que ha aparegut a tots els programes de XarxaEbre: les dificultats que totes les associacions tenen per a construir una xarxa solidària d’ajudes entre tots per a col·laborar junts.

Per això el dia 29 ens trobarem tots a l’estudi de XarxaEbre i farem el programa habitual però especial amb un grapat de gent que formen part dels moviments socials i veinals de les Terres de l’Ebre. I desprès a dinar junts, a parlar del futur del programa tots junts i amb tota la gent que se’ns vulgue unir.

Us deixem les dades de contacte si us voleu unir.

Us esperem, sereu benvinguts.

Deja una respuesta