XarxaEbre especial: Coneixement i solidaritat

index

 

El podcast complet a IVOOX:

Ir a descargar

Un fragment del debat en video:

Segon especial de XarxaEbre en circumstàncies especials, les que estem patint tots i de les que en sortirem prompte. Hem volgut reunir, encara que sigue virtualment, a la mateixes persones que ens van acompanyar a l’especial dedicat a la democràcia (): Isa Castell de La Sénia, Eva Amposta de Pinel de Brai, Batiste Forcadell de La Ràpita i Fanny Castell d’Ulldecona. Tots per provar de mantenir l’esperança en una època que és i es presenta complicada però que ofereix oportunitats de bastir canvis en questions importants que ens afecten a tots: salut, ensenyament, cultura, economia han estat molt presents al debat d’aquest especial de XarxaEbre.

També ens han acompanyat i han donat el punt de vista: Cecile Thevenot de l’enllaç la cooperativa de producció agrícola ecològica, Cinta Sarroca de Marea Blanca i Laia Arnau parlant de sanitat, Ricart Reverté actual director de l’IES Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona que ens explica els canvi de paradigma a l’ensenyament, Paulino Gracia des de Lloret aportant el punt de vist a peu de carrer.
A tots ells moltes gràcies per les opinions aportades, per les aportacions que han fet el debat més ric i ajustat a la realitat que estem patint.

 

Materials adicionals.

A més del programa, també us oferim les entrevistes que mantenim amb persones que tenen implicació directa amb el programa. En este cas tres opinions, tres punts de vista a l’entorn de la pandèmia.

Entrevista a Ricard Reverter, director de l’IES Manuel Sales i Ferré. Nous temps per a l’ensenyament a distància.

<a href=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-ricard-reverter-abril-2020-audios-mp3_rf_50477342_1.html” title=”Entrevista a Ricard Reverter. Abril 2020″>Ir a descargar</a>

Entrevista a Cinta Sarroca que coneix tota la problemàtica sanitària lligada a la pandèmia als hospitals de les Terres de l’Ebre.

<a href=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-cinta-sarroca-abril-2020-audios-mp3_rf_50477053_1.html” title=”Entrevista a Cinta Sarroca. Abril 2020″>Ir a descargar</a>

Entrevista a Paulino Gracia, des de Lloret ens dona una perspectiva lligada a una localitat que basa bona part de l’economia en el turisme.

<a href=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-paulino-gracia-abril-2020-audios-mp3_rf_50477582_1.html” title=”Entrevista a Paulino Gracia. Abril 2020″>Ir a descargar</a>

 

Deja una respuesta