XarxaEbre 8: l’agricultura, cítirics i oliveres

XEagricultura

Segon programa totalment en directe, per internet a els directes de XarxaEbre. El programa núnero vuit el vam dedicar a l’agricultura. Vam voler representar l’agricultura de les comarques de l’Ebre en dos dels cultius més abundants: els cítrics i les oliveres.

Dos cultius, dos maneres d’entendre l’agricultura que tenen molt en comú: el valor tradicionals de anar construint a poc a poc, de fer una feina ben feta. I no podiem deixar de banda tots els problemes que enfronten la gent del camp a les TTEE.

Per parlar amb calma vam convidar a l’estudi de XarxaEbre a dos pagesos: de la banda del secà, de l’olivera Roser Bargalló de la Serra d’Almos i pagesa molt implicada i de la banda del cítric, del regadiu, Carlos Roig d’Alcanar, pagès i ex-responsable de cítrics d’Unió de Pagesos.

La conveniència o no de les subvencions, els valors que aporta la cultura agrícola a la societat, el futur de l’agricultura a les nostres comarques. De tot axiò en vam parlar amb una pagesa i un pagès de les Terres de l’Ebre.

Com sempre, us deixem l’enllaç a l’àudio que pengem a l’IVOOX.

XarxaEbre 8: agricultura, cítrics i oliveres

Deja una respuesta