XarxaEbre 4. L’aigua. Plataforma en Defensa de l’Ebre i Generació “Lo riu és vida”

Still0220_00004_resultado

L’aigua dolça és vida, bressol de civilitzacions. Perquè és l’origen de la vida  és imprescindible per a tots els animals i sense aquesta matèria no existiriem. I per tant la manca d’aigua i la mala gestió dels recursos hídrics ens posa en perill a tot. Per la mateixa raó, negar el dret a l’aigua potable impedint l’accés o privatitzant-la no hauria de ser un camí i consumir-la sense fre tampoc hauria de ser un escenari del que ens hauriem d’apartat.

Per tot això i per moltes raons més hem volgut conversar una estona amb Manel Tomás, un dels principals activistes de la Plataforma en defensa de l’ebre. i amb dos joves que han intentat explicar una part de la història de la lluita per mantenir el riu Ebre en bones condicions: Àlex de la Guia i Núria Caro del Generació Lo riu és vida.

Una visió de la situació del riu Ebre i la gestió de l’aigua en general, de la PDE i les organitzacions que pretenen canviar l’enfocament de la gestió de l’aigua i dels recursos naturals, un enfocament ecològic i sostenible.

Enllaç al programa:

XarxaEbre 4. L’aigua. PDE i Generació lo riu és vida.

Part del programa en video:

XarxaEbre 5 en video

Deja una respuesta