XarxaEbre 41 Canvi climàtic

Un intercanvi d’opinions centrat amb un tema del qul podem dir que serà qüestió que ens haurà de preocupar els propers anys: adaptar-nos al canvi climàtic, refer el comportament i les inèrcies de la nostra societat per a poder afrontar un futur que pot ser molt complicat o permetre’ns com a societat un canvi suau que ens adapte al nou medi ambient.

Per centrar el debat ja vam introduir al programa anterior apunts sobre la nova realitat i com afrontar-la positivament, en el ben entés que el canvi el pugui afrontar tothom, estigue on estigue al planeta. Ens vam ajudar de dos figures principals: Yayo Herrero, enginyera i antropóloga i Antonio Turiel, físic i especialista en el pic del petroli. Dos divulgadors que expliquen com ningú les afectacions del canvi climàtic a les societats i les mesures que caldrà emprar per sortir-ne ben parats.

Per al debat hem convidat a dos coneixedors de la qüestió: Ferran Puig, enginyer i estudiós i coneixedor dels diferents enfocaments i corrents d’opinió que estudien i preparen plans per afrontar el canvi climàtic i Ximo Esteller de GEPEC-Edc que ens aporta la seva visió personal i la de l’entitat.

Amb els dos vam mantenir una conversa molt interessant que podeu recuperar i escoltar completa. Ens sembla que pot resultar-vos interessant i aporta molta informació i dades per conéixer una mica més de què parlem quan parlem de canvi climàtic i quan començarem a percebre els primers efectes de manera més evident.

Deja una respuesta