XarxaEbre 19: (Gran) gent gran

Programa complet:

Ir a descargar

Gran gent gran, diem al nou programa de XarxaEbre. Per a una edició tan especial hem volgut convidar la major varietat de veus possibles.
Amb les contribucions de Paca Tricio de la Unió democràtica de pensionistes; Jordi Bonilla, voluntari de la Creu Roja; Mercè Forés geriatra i especialista en salut pública; Cesca Pérez, de Pensions dignes Tortosa; José Juan, de marea Pensionista de les Terres de l’Ebre; Aureli Villalbí de la Residència de gent gran dels Guiamets i Anna Altadill, treballadora social a un centre sociosanitari públic.Amb totes aquestes veus hem volgut fer una panoràmica de com tractem la gent gran, no només durant la crisi recent.

Les pensions, el tracte als majors, les residències públiques i privades. En resum, la vida desprès de la jubilació és la millor possible? És millorable?

Materials adicionals. Les entrevistes.

Paca Tricio

Aquí teniu sencera la primera de les entrevistes que vam fer servir al programa sobre la gent gran del 5 de juliol 👉 https://cutt.ly/9pEXjLM
Es tracta de la que li vam fer a Paca Tricio (https://www.facebook.com/paca.tricio) , presidenta de la Unió democràtica de pensionistes (https://www.mayoresudp.org/). No té desperdici!
👉 https://cutt.ly/lpEXLFK

Mercè Forés

Vam entrevistar també a Mercè Forés Viñeta, geriatra i especialista en salut pública, que vam fer pell programa sobre la gent gran del 5 de juliol 👉 https://cutt.ly/9pEXjLM
La pogueu escoltar sencera a 👉 https://cutt.ly/5pNtpjL Us la recomanem!

I per últim, XarxaEbre va estar dedicat a la gran “Gent Gran” (👉 https://cutt.ly/earJSvZ) i va comptar amb Jordi Bonilla, del voluntariat de Creu Roja que ajuda a atendre als majors amb el servei d’asistència a casa 👉 https://cutt.ly/IarFAWN.

Subscriviu-vos als nostres programes a l’IVOOX i rebreu les actualitzacions, els programes.
Tot el contingut 👉 https://cutt.ly/oarKXy9.

Deja una respuesta