XarxaEbre 11: Treball (el programa)

El darrer programa de XarxaEbre parla de treball, de creure que és possible viure i treballar a les Terres de l’Ebre. Que som capaços d’aprofitar els nostres trets diferencials per a posar en marxa projectes viables.

Programa complet (amb inici musical);

Ir a descargar

Com a exemples de projectes que ja comencen a rodar a les Terres de l’Ebre vam poder parlar amb Martí Mas de casa-ecologica.com, una empresa dedicada a la venda de productes naturals per a la llar (pintures, barniços. tints). Josep Juan Segarra que encapçala un projecte a d’oci que porta per nom Poesia Surf i Kaiak.

A l’estudi ens van acompanyar Lluís Garcia, enginyer tècnic, que ens va aportar el punt de vista d’una persona jove que ha hagut de buscar i finalment trobar feina a les Terres de l’Ebre. També Laia Beltran, periodista i editora de publicacions que va decidir tornar a Ulldecona, tot i que treballa a una empresa de fora de les Terre de l’Ebre.

Quatre persones, quatre punts de vista diferents i un intent de saber si tenim possibilitats reals, si ens manquen infraestructures, comunicacions, ajudes, subvencions. Enfi, un intent de panoràmica.

Ens agradaria que el trobeu interessant.

Els programes complets a l’IVOOX:
https://www.ivoox.com/podcast-xarxaebre_sq_f1583007_1.html

Deja una respuesta