#XarxaEbre i paella

convidats

 

29 de setembre, nou programa de XarxaEbre i de propina si vols pots dinar amb l’equip de XarxaEbre i un bon grapat de col·laboradors i amics (va tot junt) que ens han ajudat a fer el programa i dels que guardem un bon record.

Buscant fer xarxa ens hem anat trobant un grapat de gent de les Terres de l’Ebre que han  col·laborat als programes de XarxaEbre i amb els que hem conservat una relació més enllà del programa. Un dia ens plantegem: i si els tornem a convocar per al programa de setembre? i si fem alguna cosa més fora del programa?

Dit i fet ens vam proposar fer un proposar fer un programa coral, un programa per inaugurar temporada amb un tema que ha aparegut a tots els programes de XarxaEbre: les dificultats que totes les associacions tenen per a construir una xarxa solidària d’ajudes entre tots per a col·laborar junts.

Per això el dia 29 ens trobarem tots a l’estudi de XarxaEbre i farem el programa habitual però especial amb un grapat de gent que formen part dels moviments socials i veinals de les Terres de l’Ebre. I desprès a dinar junts, a parlar del futur del programa tots junts i amb tota la gent que se’ns vulgue unir.

Us deixem les dades de contacte si us voleu unir.

Us esperem, sereu benvinguts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.